Història

A Sant Esteve Sesrovires es troba el Complex Esportiu Municipal que va inaugurar-se el 26 de maig de 2002, i va suposar una important millora en la gestió de l’activitat esportiva municipal, i en la qualitat i diversitat d’equipaments i serveis esportius municipals. L’any 2003, la Diputació de Barcelona va guardonar aquestes instal · lacions amb el reconeixement de finalista en la modalitat d’equipaments municipals.

Les nostres instal · lacions disposen d’un ampli i modern conjunt d’equipaments esportius, adreçats a la realització de qualsevol activitat esportiva, al manteniment, la millora de la condició física i la salut dels seus usuaris, amb sala de fitness completament renovada, zona d’aigües, piscina coberta i descoberta, hidromassatge, sauna, bany de vapor, pistes de pàdel, zona enjardinada i servei de cafeteria i equipat amb els últims mitjans i tendències en activitats.

Actualment aquesta instal · lació es oberta amb totes les mesures higièniques i sanitàries per al control de la COVID19. Els aforaments estan controlats i al 50%, per a tots els espais i activitats. Cal fer reserva prèvia a través d ́APP ReservaPlay (gratuïta) per a la utilització de qualsevol espai o per realitzar activitat física.